Cookalongs

Att samla ett härligt gäng, umgås och laga god mat tillsammans måste väl ändå vara top tre av livets mysigaste aktiviteter? Inför Cookalongs planerar jag recept och skriver en meny innehållande 3–4 rätter, som ni sedan lagar tillsammans med varandra och med mig som guide under hela kvällen. Om ni vill vara i ett hemmakök eller i en matstudio är upp till er. Inga förkunskaper behövs.

Samla kollegorna, kompisgänget eller familjen och laga mat tillsammans med mig! Jag lovar, det blir kul (och gott!).

Obs. Menyn under kvällen kan självklart anpassas med vegetariska alternativ, eventuella allergier eller övriga önskemål.

BOKA HÄR

Gästspel & Popups

Jag gästspelar hos olika restauranger, där jag för några dagar tar över köket och sätter upp en helt ny meny. Ett otroligt roligt sätt att skapa aktivitet och engagemang i verksamheten.

Planerar ni något kul event där en tillfällig popup skulle förhöja stämningen? Jag finns tillgänglig, redo att servera tilltugg och mat anpassat efter era behov.

BOKA HÄR

Privatkock

Har ni något som ni vill fira eller bara lyxa till det lite extra i vardagen? Jag kommer hem till er för att skapa en härlig matupplevelse och är er privata kock för en kväll. Vill ni istället komma bort en stund så går det också bra att hyra en matstudio.

Perfekt om ni är ett kompisgäng som bara vill äta massa god mat och umgås, men som gärna slipper planering och matlagning. Njut istället av varandras sällskap, så sköter jag resten!

BOKA HÄR

Samarbeten

Samarbeten kan hjälpa till att stärka ditt företags varumärkeskännedom eller driva försäljning. Det kan också vara ett sätt att nå fram till nya målgrupper. Jag gör gärna olika samarbeten med företag som är relevanta för det jag jobbar med, där vi tillsammans lägger upp ett koncept som passar oss båda.

HÖR AV DIG